2024. május 18. - Erik, Alexandra

MSZP: Tisztogatásra készül a Fidesz

Az MSZP szerint a Fidesz hatalomra kerülése után az államigazgatásban főosztályvezetői szintig tisztogatásra készül, a kirúgottak helyét pedig a lakitelki "orbánista-fideszista esti iskola hűséges hallgatói" fogják betölteni.
2009. szeptember 1. kedd 13:31 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden ezt annak kapcsán közölte az MTI-vel, hogy a Népszabadság hétfői számában arról írt, a Bács-Kiskun megyei Lakiteleken képezik egy Fidesz-kormány lehetséges közigazgatási-államigazgatási szakembereit, akikről személyi lapot vezetnek a Fidesznél. A lap úgy tudja, a Fidesz a választások után csaknem 1500 államigazgatási-közigazgatási poszton tervez személycserét, a főosztályvezetői szintig változtatnának.

A szocialista párt szóvivője azt mondta: problémásnak tartják, hogy a lakitelki "orbánista-fideszista" esti iskolában elvégzett két hosszú hétvégés "gyorstalpaló" után olyan oklevelet kapnak a Fidesz-tagok, amellyel övék az ország, amelyekkel – a felfogásuk szerint: felkészülten és képzetten – azonnal lecserélhetik az akár több évtizedes tapasztalattal, tudással és gyakorlattal rendelkező köztisztviselői kart.

A személyi lapokról Nyakó István elmondta, azokon a lapokon nyilván nem a hosszú hétvégén megszerezhető bőséges tudásról szólnak majd az osztályzatok, hanem jóval inkább a lojalitásról, párthűségről, a vezérhez fűződő szeretetről, vagyis arról, mennyire rendelkeznek majd az egyes tagok fideszes hűséggel.

Úgy vélte, azt írják össze, ki jó magyar és ki nem jó magyar.

Nyakó István közölte: mostantól meglehetős fenntartással fogadhatjuk azt a gondolatot, hogy a Fidesz felkészült, szakértői, megfelelő országvezetési képességekkel rendelkező szakemberekkel készül a választásokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

PAPO
2009. szeptember 1. 16:10
sok korrupt maszopos zsír sertést él kel takarítani élég a rablások bol. úgy néz ki az ország 7 év után mint mikor a tatárjárás volt.
szemét dombra velük!!!!!!
Imres
2009. szeptember 1. 14:36
Majdnem elfelejtettem.
A Nyakópisti menjen vissza Apeh alkalmazottnak.
Nagyjából azon a szellemi színvonalon lebeg.
Bocs. Még azt is elfogadom, ha néhány Apeh dolgozó kikéri magának az összehasonlítást.
Imres
2009. szeptember 1. 14:34
Üsse kő, ha ez az ára, hogy a sok idióta szocit leváltsuk.
Egyelőre túl sok választásunk nincs.
Aztán majd meglátjuk, hogy néhány év múlva hasonlóan vélekedünk-e a fideszes majmokról.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását