2024. május 18. - Erik, Alexandra

8 ezer cigi egy autóban

Nem akarta odaadni, ezért a csempészautó lökhárítójába rejtette a kocsi slusszkulcsát egy kisvárdai férfi.
2009. augusztus 23. vasárnap 08:04 - HírExtra
Az autó tulajdonosát korábban többször elítélték cigarettacsempészetért. Emiatt jelenleg is felfüggesztett börtönbüntetés alatt áll. Azért kutatták át autóját a vámosok a napokban, mert a nyomozás során kiderült, hogy a májusban letartóztatott, három éve csempészésből élő mentősofőrrel "üzleti" kapcsolatban állt.

Autójából több mint nyolcezer doboz ukrán származású, zárjegy nélküli cigaretta került elő. A férfi megtagadta a vallomástételt - mondta el Varga Zoltán, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-magyarországi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense a Független Hírügynökségnek szombaton.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő mentősofőr éppen egy szállítmányt vett át, amikor májusban lecsaptak rá a vámosok. Több mint 5 millió forint értékű csempészcigarettát foglaltak le a lakásán. Azt, hogy a csempészek pontosan mennyit kerestek az illegális cigaretták árusításával, nem lehet tudni. Egy biztos: a mentős három éve nem vette fel a mentőszolgálattól kapott fizetését.
Forrás: rtlhirek.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását