2024. április 28. - Valéria

Két gyereket vertek el, majd kényszerítettek orális szexre Sarkadon

Két gyerek horgászás után indult haza Sarkadon, ám az úton idősebb társaik bántalmazták őket, majd orális aktusra kényszerítették a gyerekeket.
2009. augusztus 14. péntek 13:19 - HírExtra
A mai napon egy borzalmas hírről számolt be egy betelefonáló szerkesztőségünknek.

"Tegnapi bejelentés szerint egy hat és egy nyolc éves gyermek indult haza horgászásból, amikor két idősebb gyerek beléjük kötött. A tizennégy és tizenhat éves roma fiatalok nemcsak megverték, de orális szexre kényszerítették a gyerekeket" – mondta a telefonáló.

Szerekesztőségünk felhívta az illetékeseket, hogy érdeklődjön a térténtekről. A Békés megyei rendőrkapitányságon megerősítették a hírt, ám a támadók származását a nyomozás berekesztéséig nem kívánják elárulni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2015. január 22. 11:37
a novákot KÚRJÁTOK SEGGBE "kedves romák" (kancigányok) ! :-P
...
2015. január 22. 11:36
A CIGÁNYOK...
novaklaszlo56
2009. augusztus 17. 13:37
Mostmár végképp belátom, hogy ez a vita kilátástalan a részemről, hiszen a gondolataim el se jutnak önökhöz.
A roma ügy nagyon összetett, de ha Önök ilyen egyszerűen kívánják megoldani, hát további kellemes és kölcsönös gyilkolászást. Én igyekszem ugyan távol maradni, de ha ez a szemlélet az uralkodó, akkor sajnos, kedves hölgyeim és uraim, előbb-utóbb mindenki érintett lesz. Szerintem már most is az.
További kellemes gyűlölködést mindnyájuknak!
Novák László
kobra001
2009. augusztus 17. 13:15
csak egy kérdésem lenne a Novak úr felé hogy kik ölték meg a veszprémi kézi labdázót? kik verték agyon a tanárt a gyerekeik szeme láttára??Lehet hogy a be telefonáló tudta a részleteket,csak sajnos már mindenki fél,hogy meghurcolják mert kimondta hogy cigány akkor legyenek svédek, úgyis kimentek oda meg Kanadába és miután megkapták a magukét ott, farkat behúzva jöttek haza oda ahová egy pár nappal azt mondták hogy nem a hazájuk,mert el vannak nyomva, oda ahová rendszeresen SEGÉLYT-SEGÉLYEKET kapnak a pénzünkből,ahol már 2hónapos korába a gyerek már rokkantsági segélyt kap... lehetne tovább sorolni kedves Novák úr,de ha gondolja Kedves Novak úr tudok idézni a ATV műsorából is ahol roma vezetők nyilatkoznak.... és akkor még mi találgassunk???
novaklaszlo56
2009. augusztus 16. 22:11
Ha az idézőjeleket helyesen értelmezem, a szerkesztőség a telefonáló bejelentését szó szerint közli, így sem jogi, sem etikai felelősség nem terheli. Hogy a lap azért választotta-e a hírforrás szövegének idézését, mert abban szerepel az elkövetők etnikai hovatartozása, avagy egyéb célból, nem tudom. Jó szórakozást a találgatáshoz!
aser
2009. augusztus 16. 21:43
Akkor miért közölte a szerkesztőség(Melyik?Hirextra?) a betelefonáló hirét ugy,hgy roma tette?Talán uszitás céjából?
novaklaszlo56
2009. augusztus 16. 15:09
Tisztelt Ke_csa!
Az Ön által említett, az összefüggéseik köréből kiragadott, hangzatos és robbanékony féligazságok kikiáltása életveszélyes és kizárólag a tudatlan, uram bocsá' buta (a lapot olvasók között nyilvánvalóan nincs ilyen) emberek további hergelésére alkalmas, hiszen az egyes állítások, külön-külön beláthatóan igazak, vagy tartalmaznak igazságelemeket. Az ezek által alkotott rendszer azonban, sajnos nem azonos ezek "számtani összegével". Mellesleg minden egyes állítása külön-külön is további igaz elemekre bontható ami önmagában is súlyos formális logikai hibát rejt, melyből adódóan a végkövetkeztetés helyessége kizárt -, és kielégítően meg is magyarázható. Terjedelmi okokból álljon itt csak egyetlen példa:
Ön a "cigánybűnözés" létezésének bizonyítékaképpen, tényként tekint egyebek között arra a - széles körökben elterjedt és hangoztatott, de sehol sem bizonyított - állításra, miszerint a "cigánybűnözés" egyik ismérve a kirívó brutalitás lenne (az alvó, vagy éppen menekülő romák vadászfegyverrel történő levadászása kíméletes, már-már humánus tett, ugye?). Nem említi ugyan, de nyilván ismeri a másik, közismert és közkedvelt prjudikációs bélyeget, melynek lényege, hogy a bv. intézetekben a "romaképviselet" többszörösen meghaladja a populációs létszámarányukat. igen, önmagában ez is igaz. Miután ez az egész parttalan, és gyakran a higgadtan mérlegelő józan belátást teljesen nélkülöző diszkusszió - megbocsásson érte - kezd a könyökömön kijönni, az Ön kedvéért még egyszer, és ígérem, e lap oldalain utoljára, saját, szakmai kompetenciámban elbizonytalanodva, érdeklődöm: nem lehetséges, hogy a problémának az adott jogszabályi kereteken belül, pusztán, és kizárólag szociológiai aspektusú megközelítése, értelmezése minden igényt kielégítő, és a megoldást is projiciálni képes magyarázatot adhat valamennyi, ide vágó kérdésre? Hogy biztosan értse: például a bűnelkövetés paraméterei (gyakoriság, módszerek, szervezettség, stb.) vajon genetikailag determináltak-e, vagy a vizsgált embercsoport - önmagában is bonyolult és mély gyökerű, mindannyiunk által előállított és befagyasztott - szociális helyzetéből egyértelműen, de korántsem egyszerűen, levezethetők?
Ugye, Ön is tudja a lelke mélyén a választ?! Ha csak sejdíti, kérem, már akkor is nagyobb felelősséggel nyilatkozzék!!!
ke_csa
2009. augusztus 15. 18:26
Kedves Helena57!
Ezt csak előítélettel lehet kezelni. Egy egészséges csoportnak szükséges, hogy tudja mely dolgok azok amelyktől el kell távolodnia, határolódnia.
Nincs mit bevallanunk. Sem mennyiségi, sem minőségi hasonlóság nincs a cigánybűnözés és a nem cigánybűnözés között. (cigánybűnözés -> egy adott bűncselekményt sokkal brutálisabban, kegyetlenebb módon visznek véghez, mint a nem cigány bűnözők. Sok esetben a remélt haszon \rablás esetén\ jóval kisebb értékű, mint a "nemcigány" elkövetők esetében) A jelenlegi cigány-helyzetért a mindenkori vezetésen túl a cigányság a felelős, és nem mi, a polgárok. Mivel e kisebbségből nagyon kis hányad akar a többség kultúrájába, szociális környezetébe, társadalmába beilleszkedni, a többinek úgy jó, ahogy van. Mi átlagemberek annyiban vagyunk hibásak, hogy a hatalom figyelmen kívül hagyásával még nem fogtunk össze, és tettünk rendet.
Véleményem szerint minden "a többségi társadalom normáit követő" egyén, család, kisebb-, nagyobb közösségek a maguk szintjén törekszenek a rendre. ha ezt a rendet tudatosan megtörik az egyik (pl.közösségi szinten) akkor az a feletti szinten már hiába is próbálnánk rendet teremteni. Ezért a kisközösségeknek kell összefogniuk, a tágabb környezetükben lévő káosz rendbetételéhez, hogy ezek után a politikai életben is meg tudja teremteni azt a rendet, amely felszámolja a társadalom tönkretételét. Így eljutunk oda, hogy a bűncselekmények méltó büntetést kapnak, legyen az személy elleni, közösség ellenes, vagy politikai bűncselekmény.
A REND szó elég sokszor fordul elő. Nem kívántam szinonimákkal elvenni a nyomatékot erről az erős kifejezésről.
helena57
2009. augusztus 15. 15:20
Kedves Barátaim!
Kérlek Benneteket, hogy ne az előítéleteiteken keresztül vizsgáljátok a dolgokat! Valljuk be, hogy a "magyarok" közt is vannak elvetemült gonosztevők, aljas emberek, nem is kevesen, csak a cigánykérdés nagyon előtérbe került és kiéleződött mostanában! Nekem mindegy, ki cigány, ki fehér, kapja meg mindenki a méltó büntetést azért, amit elkövetett!Igazat adok Lászlónak: "valakiknek jól jön, hogy egymás gyilkolászásával le tudnak kötni bennünket" Ezen kéne elgondolkodni, de minél előbb!
novaklaszlo56
2009. augusztus 15. 15:01
Szerintem Babus (10:48, 10:52) kimerítően összefoglalta a kérdést és a választ is megadta rá: a hatályos törvényeket és jogszabályokat kell egységesen és következetesen alkalmazni, bőrszínre és minden egyébre tekintet nélkül, az élet minden területén. A káoszból rend ettől, és csakis ettől lehet.
Nagyon elkeserítő, hogy Péter helyzetelemzése megfelel a valóságnak: a hatalom, megfeledkezvén az esküjéről, nem a választóit (meg a többieket is, tkp. a közérdeket) szolgálja, hanem önmagát, úgy tűnik, bármi áron. Annyi kiegészítést talán megengedsz, Péter, hogy nemcsak a magyar etnikumúak (többség) jogainak csorbulásáról, hanem az egész társadalmat hovatovább a létében veszélyeztető feszültségekről van szó. A paradoxon: gyengül, szétforgácsolódik, esetleg meg is szűnik a hatalmat eltartó erő. Ez, sajnos nagyon brutális folyamatba is torkollhat (remélhetőleg nem megyünk el idáig!). Szóval nagy a baj, és nem egyszerűen etnikai jellegű, sőt, egyáltalán nem ilyen: valakiknek jól jön, hogy egymás gyilkolászásával le tudnak kötni bennünket. Nem kéne bedőlnünk a trükknek!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását