2024. május 19. - Ivó, Milán

8 pont a szigetelés mellett

A Szigetről elsősorban mindenkinek koncertek tömkelege jut az eszébe, ám mi van akkor amikor felkel a nap és mindenki magához tér az előző napi révületből? Mivel üthetjük el az időt a koncertekig? Most kiderül!
2009. augusztus 14. péntek 14:09 - Zelenij Linda

5.
Ha tanácstalanok vagyunk, vagy gondunk van, akkor több lelki segély sátorba is benézhetünk, ám a rabbi is szívesen ad tanácsot.



6.
Gyűjtsük össze a sörösdobozokat és váltsuk be őket ajándékokért. 25 dobozért kedvezményes étel utalványt kapunk, 35-ért legyezőt, 65-ért naptejet, 120-ért pedig egy solar lámpát.

7.
Meresztgethetjük a szemünket a sok csini hoston vagy hostessen, akik először megizzasztanak a porban, majd jól megfürdetnek a jeges vízben. Mi pedig önismereti leckét kapunk melynek címe: mire vagyunk képesek pár ingyen apróságért, mint pl a csoki.



8.
Végül, de nem utolsósorban a Sziget igazi celeb gyűjtőhely. Láthattuk például Tóth Gabit, az ex-Megást, aki ismét botrányos ízléséről tett tanúbizonyságot. Feltűnt Herczeg Zoltán divattervező, és mintha Kasza Tibit is láttuk volna. Valamint összefutottunk Terecskei Ritával is, aki egy whisky promó miatt látogatott ki a fesztiválra, és leginkább Fatboyslimre volt kíváncsi, ám a mai Zanzibár koncert miatt nem tervezett nagy bulizást. Pedig neki ingyen lett volna a whisky...
Forrás: HírExtra

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását