2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Döbbenet! A műsorvezető súlyos balesetet szenvedett!

Kis híján tragédiával végződött a Cool TV műsorvezetőjének nyaralása. Müller Attila motorral esett nagyot, csigolyatöréssel megúszta.
2009. augusztus 11. kedd 11:59 - HírExtra
Pedig minden annyira szépen indult… Müller Attila, a Cool TV örökmozgó műsorvezetője Horvátországban nyaralt pornós kedvesével, színesítve a programot azonban benevezett egy ottani motorversenyre is.

„Egy ideje motorozok, de közel sem olyan profin, mint a többi versenyző. Valószínűleg pont ennek köszönhetem, hogy az egyik kanyarnál keresztbe állt alattam a motor, én pedig lerepültem róla. A mentőben tértem magamhoz” – mesélte a két napig a rijekai kórház intenzív osztályának vendégszeretetét „élvező” műsorvezető.

„Amikor magamhoz tértem, azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Féltem, hogy a gerincvelőm sérült meg, és esetleg ez valami maradandó károsodást okoz, de egy enyhe agyrázkódás mellett csak az egyik csigolyám sérült meg” – tette hozzá a balesetet ezek szerint olcsón megúszó Müller.

Vajon legközelebb is ilyen szerencsés lesz?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Border
2009. augusztus 11. 13:25
Kicsit le kellene szállnia a földre, azért mert riporter nem jelenti azt, hogy tud motorozni, képességei megvannak a versenyzéshez. A közuti motorozás nem azonos semmilyen szintű versennyel. Azért mert van pénzem drága motort venni az még nem jelenti azt, hogy tudok is vezetni. örülök, hogy ennyivel megúszta és remélem tanult a butaságából! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását