2024. május 17. - Paszkál

Kisléta: Mesterházy bizottsági ülést akar

Az MSZP parlamenti frakciója nem támogatja az Országgyűlés rendkívüli ülésének gondolatát, azt azonban igen, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság még a héten számoltassa be a szakminisztert és a rendőrségi vezetőket a kislétai gyilkosság ügyében folyó nyomozásról.
2009. augusztus 3. hétfő 18:44 - HírExtra
A parlament összehívása "nem segítené elő ezt a nyomozást" - közölte az MTI-nek nyilatkozva a politikus, hozzátéve, arra kérte a rendészeti bizottságban helyet foglaló MSZP-s képviselőket, hogy javasolják Lázár János (Fidesz) bizottsági elnöknek a rendkívüli ülés összehívását.

Közlése szerint itt arra kérnének választ Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztertől, valamint a rendőrség vezetőitől, hogy hogyan áll a nyomozás, milyen nehézségekkel kellett szembenézni az eljárás során, és milyen eredményekre jutottak eddig a hatóságok.

Az SZDSZ hétfőn kérte a kormánytól az Országgyűlés rendkívüli ülésének azonnali összehívását.

A Szabolcs megyei Kislétán hétfő hajnalban támadtak rá fegyverrel ismeretlenek saját otthonukban anyára és lányára. A 45 éves édesanya a helyszínen meghalt, 13 éves lánya súlyos, lőtt sérülésekkel került kórházba. A bűncselekmény áldozatát az Országos Cigány Önkormányzat saját halottjának tekinti. A Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) az újabb támadással együtt már nyolc bűncselekmény ügyében nyomoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását