2024. május 14. - Bonifác

Massa már lábra állt

Már lábra tud állni Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos balesetet.
2009. július 29. szerda 17:55 - HírExtra
A maranellói istálló hivatalos honlapján (www.ferrari.com) arról számolt be, hogy az Állami Egészségügyi Központban (ÁEK) lábadozó versenyző beszél, fel tudni ülni és már az első lépéseket is megtette, ráadásul szerdán elhagyja az intenzív osztályt.

A Ferrari közleménye szerint Massát az elkövetkezendő napokban még Budapesten kezelik, igaz, édesapja, Luis Antonio Massa azt nyilatkozta, hogy fiát csütörtökön Párizsba szállítják.
Szerda este várhatóan ismét Magyarországra érkezik a Fiat- és Ferrari-elnök Luca di Montezemolo, aki már hétfőn is meglátogatta Massát.

A tavalyi világbajnokságon második helyen záró versenyzőt szombaton az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az ÁEK Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol megoperálták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását