2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Massa egyre jobban van

Óráról órára javul Felipe Massa állapota; a brazil pilóta a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos, életveszélyes balesetet.
2009. július 28. kedd 20:00 - HírExtra
Ezt kórházi forrásból tudta meg kedd délután az MTI.A Ferrari versenyzőjét szombaton koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, és egyórás előkészítés után megoperálták. Massa tudja a végtagjait mozgatni, hétfőn levették a lélegeztetőgépről, rendszeresen kommunikál a családtagjaival, akik vasárnap érkeztek meg a magyar fővárosba Brazíliából és ott vannak mellette.

Elképzelhető, hogy a későbbiek során - főleg a szemsérülése miatt - egy korrekciós műtétet kell majd végrehajtani a versenyzőn.

A tavalyi világbajnokságon ezüstérmes pilótát a Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérőjén szenvedett balesetet: az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott.
Massa 2002 óta versenyez az autósport elitkategóriájában, eddig 116 futamon indult, 11 alkalommal intették le elsőként, és 15-ször rajtolt az élről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását