2024. május 14. - Bonifác

Massa szeme rendben van

Orvosa szerint nem sérült Felipe Massa látása, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
2009. július 28. kedd 15:20 - HírExtra
"Három nyelven is képes válaszolni a hozzá intézett kérdésekre, tudja, mi van jobbra vagy balra, a szeme rendben van, és a látásával sincs semmi gond" - nyilatkozta hétfőn Dino Altmann, aki reggel arról beszélt, hogy a pilóta akár egy héten belül hazatérhet.

A nap folyamán Stefano Domenicali, a maranellóiak csapatfőnöke is meglátogatta a brazil versenyzőt, akinek pótlásával nem kívánt foglalkozni:

"Amint felépült, visszavárjuk Felipét, az autó az övé."

Massa - akit hétfőn vették le a lélegeztetőgépről, és már beszélt is családjával - a Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérőjén szenvedett balesetet: az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ intenzív osztályára, ahol még aznap megoperálták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását