2024. május 17. - Paszkál

"Eddig ez nem a mi napunk"

"Eddig ez nem a mi napunk" - vont mérleget Kiss László szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére azt követően, hogy a hétfő délelőtti úszóselejtezőkben mind a négy magyar induló a kiesés sorsára jutott a római világbajnokságon.
2009. július 27. hétfő 13:23 - HírExtra
"Bár hozzátenném, hogy a 17 éves Bernek Peti, aki a 25. lett 200 gyorson, az 1:48.24-gyel korosztályos országos csúcsot állított fel - mondta a szakvezető. Kiss László ugyanakkor elmarasztalta Povázsay Zoltánt és Dara Esztert, amiért "őrült módra megnyomták" az elejét, a hajrát viszont éppen ezért egyikük sem bírta. - Remélem, Eszter nem követi el ugyanezt a butaságot a vegyesváltóban..."

A kapitány kitért a hétfő esti, egyetlen magyar érdekeltségű szám, a 200 méteres női vegyesúszás döntőjére is:

"Nagyon nagy dolognak tartom, hogy a legjobb nyolc között két magyar is van. Ráadásul érzésem szerint Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka tartalékolt is tegnap, nem úszták ki magukat, Evelyn délelőtt, Katinka este fogta vissza magát. Meglepetést szimatolok, úgy érzem, az egyikük éremközelben végez.

Döntős szereplésük kifejezetten biztató a 400 vegyes előtt, amellett azt is jelenti, hogy alakul-épül a csapat a londoni olimpiára, de már a jövő évi, budapesti Európa-bajnokságra is."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását