2024. április 29. - Péter

Kiesett az Újpest

Az Újpest FC kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában, miután az idegenbeli 2-0-s vereséget követően csütörtökön, hazai pályán is kikapott, mégpedig 2-1-re a román Steaua Bucurestitől.
2009. július 23. csütörtök 22:25 - HírExtra
A botrányos jelenetekkel tarkított találkozón, melynek szünetében a készenléti rendőrségnek kellett helyreállítani a rendet, az első gólt Székely János szerezte az 58. percben, majd a 66. percben Rafal Grzelak volt eredményes.

A 82. percben Vaskó Tamás egy szöglet után megszerezte a párharc egyetlen újpesti gólját, így a Steaua 4-1-es összesítéssel jutott tovább, a következő körben pedig az albán Flamurtari Vlore és a skót FC Motherwell párharcának győztesével csap össze.

A Szombathelyi Haladás és az Újpest búcsúja ellenére is lesz magyar érintett az EL-selejtező 3. körében, ugyanis a Budapest Honvéd akkor kapcsolódik be a küzdelembe, s a török Fenerbahcéval találkozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását