2024. május 3. - Tímea, Irma

Benkő Dániel tovább boldogítja a tévénézőket

Benkő Dániel ismét látható lesz az egyik kereskedelmi csatorna képernyőjén. Persze az más kérdés, hogy tényleg annyian kíváncsiak rá, hogy erre egy teljes műsort felépítsenek, de úgy látszik, hogy ezzel nem igen foglalkoznak a készítők és nem ez lenne az első példa arra, hogy bebizonyosodjék, a botrány is lehet nyereséges.
2009. július 19. vasárnap 18:25 - Piros Csilla
Kezdődjön az ősz Benkő Dániellel

Ősztől Benkő Dániel fogja felvidítani a napjainkat, ugyanis az RTL Klub önálló műsort adott neki, bízva abban, hogy ez feldobja a csatorna nézettségét. Láthattuk őt celebként, lantosként, szobrászként, és még számos művészeti ágban… nemsokára viszont feleségvadászként fogjuk megismerni. A hirdetés úgy szól, hogy jelentkezzenek bátran azok a hölgyek, akik szívesen hozzámennének Dánielhez, akinek igenis van szíve, érzelmes és szeretne végre megállapodni egy kedves hölgy oldalán. Hihetetlen, hogy ma már ilyen műsorokat is el lehet adni, de valószínűleg igen, hiszen nem ez lenne az első műsor, amelyet állandóan botrányok öveztek, s amelyet a közvélemény teljesen negatívan kezelt, ám a nézettség mégis magasan verte a többi műsort.

Álmaink férfija

Igaz, hogy Benkő Dánielről a vélemények nem túl kedvezőek, ennek ellenére az RTL Klub mégis úgy döntött, hogy segít neki a feleségkeresésben, amely igen sürgető lett számára, ugyanis elárulta, hogy neki hivatása 18 évenként újabb gyermeket nemzeni. Természetesen a női nem nagy imádója csakis lánygyermeket szeretne. Vajon a szülést is élő adásban követhetjük nyomon?
Talán érdemes lesz megnézni a műsor első adását, hogy mégis képet kapjunk arról, hogy ki az a 17 hölgy, aki képes egy ilyet felvállalni,és kik azok a nők,akik ismervén Dániel mentalitását, szokásait, életvitelét, szívesen feleségül is mennének hozzá.

Férfi vagy nő lesz a választott?


Sőt, mint megtudtuk, nemcsak nők, hanem férfiak is jelentkeztek a műsorba, ami Dánielt kissé meglepte, de mégsem borzasztotta el, örül annak, hogy nemcsak a gyengébbik nemnek jön be, de azért ő marad a nőknél, gyerekkel mégiscsak ők tudják megajándékozni.

Formába hozza magát az új arájának

S ha mindez még nem elég reklám ahhoz, hogy ősszel igazi durranást váltson ki Benkő valóságshow-ja, akkor ő kreál még híreket. A legújabb bejelentése, hogy tökéletes férfiként- mondjuk, ez alapból ki van zárva- szeretne a feleségjelöltek előtt megjelenni, mindezért hajlandó napi 4 órát edzeni, nem is akárkivel, hanem a híres capoeira edzővel, Czanik Balázzsal. Reméljük a hölgyek meg lesznek elégedve az eredménnyel, és segít Dánielnek kiválasztani a tökéletes feleséget. Arról nem szól a fáma, hogy milyen korosztály jelentkezését várja, de ízlését már ismerve mindegy, minden nyilvános szereplésénél eddig megragadta az alkalmat, hogy valamelyik nőt becserkéssze, aki éppen az ő vonzáskörébe tévedt.

Ősztől ismét leülhetünk a tévé elé és nézhetjük, hogyan is udvarol Dániel és ki lesz az, aki eme csodálatos nevet felveheti.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását