2024. május 18. - Erik, Alexandra

Agyrém! Benkő Dániel egy showban keres feleséget

Benkő Dániel, a botrányhős feleséget keres. Ez önmagában is ütős lenne így reggelre, de az még durvább, hogy mindezt egy show keretein belül kívánja megtenni. És még azt hittük, nincs rosszabb főműsoridőben Győzikénél.
2009. június 18. csütörtök 09:38 - HírExtra
Egyesek pénzért bármire képesek, másokat a hírnév vesz rá ugyanerre, megint mások pedig bármit képesek lennének feláldozni a nagy ő-ért. Benkő Dániel most mindezt összekötötte: nem létező méltóságát félredobva, a házasság intézményét megcsúfolva egy showt csinál az RTL Klubbal karöltve, amelyben feleséget és egyben gyermekei apját keresi. 17 hölgynek kell majd vele laknia egy hónapon keresztül, akik közül kiszavazás alapon derül majd ki, kiből lesz Benkőné.

Azonban 17 nagyon bevállalós hölgyet kell találniuk az RTL Klub szervezőinek, akik nem kapnak hányingert a 62 éves lantművésztől, nap mint nap benne vannak a botrányokban, erkölcseik nincsenek és eléggé szexmániások. Természetesen a pénz és a hírnév sok ilyen nőt fog termelni, és ha házasságra nem is lesznek jók, 5 perc hírnévre azért igen. Van akiknek ez elég. De nagy kérdés, hogy ki lesz kíváncsi Benkőre? Valószínűleg ugyanaz, aki Győzikére...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását