2024. május 6. - Ivett, Frida

Egy Fideszes, aki támogatja a kormányt

Az MSZP szerint Lázár János az egyetlen fideszes képviselő, aki támogatja a kormány és az MSZP rendőrséggel kapcsolatos elképzeléseit - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője csütörtökön..
2009. július 16. csütörtök 19:37 - HírExtra
Lázár János több rendőrt akar az utcákon, közterületeken, ez a véleménye pedig megegyezik az MSZP-ével - hangsúlyozta a szóvivő. A településőrségek létrehozása is ezt a célt szolgálja, hiszen így duplájára nő a közterületeken a rendre vigyázó emberek száma - fűzte hozzá Nyakó István. Utalt arra, hogy a rendőrök védelme érdekében Európa egyik legszigorúbb módosítását hajtották végre a büntető törvénykönyvben. Hozzátette: a módosítással megemelkedett a büntetési tétel abban az esetben, ha valaki rendőrre emel kezet.

Lázár János, az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának fideszes elnöke csütörtökön az úgynevezett közbiztonsági körútjának első állomásán azt mondta, a közbiztonság helyzetének javítására egyetlen lehetőség van: az állandó, erős rendőri jelenlét. Hozzátette: a Fidesz a rendőrség megerősítését, tekintélyének helyreállítását, a közbiztonság javítását is célul tűzi ki, és a Fidesz a rend megerősítése érdekében kezdeményezte az úgynevezett "három csapás törvény" bevezetését, amely a büntető törvénykönyv szigorítását jelentené.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását