2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ittasan aludt a kukában, bedarálták

Bizarr tragédiával végződött az éjszakába nyúló ivászat egy brit tanár számára, aki egy hulladéktároló edényben próbálta kialudni részegségét, ám a kukásautó bedarálta.
2009. július 15. szerda 20:32 - HírExtra
A 35 éves Scott Williams a dél-angliai Brighton egyik pubjában töltött el barátaival egy ivós estét, és utána senki nem találkozott vele többé.

Összezúzott holttestét - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szerdai beszámolója szerint - a közeli Newhaven hulladéklerakójának elszörnyedt személyzete vette észre két nappal később.

A rendőrségi vizsgálat szerint az új-zélandi születésű, de londoni illetőségű Williams, aki matematikát tanított középiskolásoknak, hazafelé tartva, bódult állapotában bemászott egy nagyméretű közösségi szemétgyűjtő tartályba, és ott elaludt. Az edény tartalma - a tanárral együtt - a nem sokkal később kiérkező kukásautó hidraulikus tömörítőberendezéssel ellátott konténerébe került.

Brightonban az idén már kétszer is csak az utolsó pillanatban sikerült megelőzni hasonló tragédiát: februárban egy szemétgyűjtő kocsi vezetője vette észre, hogy valaki alszik a hulladékgyűjtőben, májusban pedig a tartályban alvó részeg ébredt fel és kezdett kiabálni, még épp időben - írta a brit lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. július 21. 21:21
Nem kell ennyit inni.1 dl bor,0,5 l sör,0,5 dl rövid. Vagy alkoholmentes italok bő választékban.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását