2024. május 21. - Konstantin

Rekord! 10 kilométer forgalommal szemben

Igazi sofőri bravúrt hajtott végre egy 80 éves férfi, aki Pozsonyban közel 10 kilométert haladt a forgalommal szemben Daewoo Matiz autójával.
2009. július 14. kedd 06:41 - HírExtra
A Bumm.sk című szlovákiai magyar hírportál hétfői jelentése szerint az idős férfi nemcsak az útra tért rá az ellenkező irányban, hanem a Sitina alagútba is bátran behajtott. Teljesítményével szlovákiai rekordot döntött, mivel eddig senkinek nem sikerült a forgalommal szemben megtenni ilyen nagy távolságot.

A menetirányú sávban haladó járművek és kamionok sokszor csak az utolsó pillanatban és nehezen tértek ki a miniautós nyugdíjas elől, majd hangos dudálással próbálták felhívni a gépkocsivezető figyelmét.

A sofőr azonban egyáltalán nem reagált a figyelmeztetésre, valószínűleg úgy gondolta, hogy az nem neki szól, illetve nem ő a hibás. Az alagúton áthaladó halálfutam után még a Lafranconi hídon is átment Ligetfalu irányába, míg a rendőrök végre megállították egy kis beszélgetésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását