2024. április 26. - Ervin

Bombahír! Bódi Sylvi összejött Balázzsal!

Bepasizott Bódi Sylvi! A szexi modell egy sportolóba szerelmes, aki hét évvel fiatalabb nála. Vajon meddig maradnak együtt?
2009. július 9. csütörtök 10:29 - HírExtra
– Az Omszki tavon ismerkedtünk meg Balázzsal, jó pár hónappal ezelőtt – mesélt új kapcsolatának kezdetéről Sylvi. – Ő magyar bajnok wakeboardozó, a víz hozott össze bennünket. Már az első pillanatban éreztem azt a vibrálást közöttünk – tette hozzá a szintén szenvedélyes wakeboardos lány.

A szerelem tehát már hónapok óta dúl, ráadásul a viszonylag nagy korkülönbség ellenére is:

– Hét évvel fiatalabb nálam, ez azonban nem jelent problémát, mert ő érettebb a koránál. Jókat beszélgetünk, nevetünk, csúszunk. Az sem érdekel, hogy ki milyen pozícióban dolgozik, nekem csak egy a lényeg: sikeres legyen a szakmájában. Balázs pedig az – áradozott szerelméről a modell.

Hogy mennyire komoly szakaszba érkezett a kapcsolatuk, mi sem mutatja jobban, mint hogy Sylvi már a srác szüleivel is megismerkedett:

– Már a családját is ismerem, kedves, szimpatikus emberek. Úgy vettem észre, egyből befogadtak. Teljesen kicserélődtem, mióta Balázs belecsöppent az életembe – tett még hozzá a szexi Bódi Sylvi.

Ez mind nagyon szép és jó, de vajon meddig marad együtt az álompár? De talán tovább bírja Sylvi ezzel a Balázzsal, mint előző párjával, a milliárdos Kedves Ferenccel
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását