2024. május 14. - Bonifác

A Fidesz csak sunnyog?

Az MSZP szerint a Fidesz mintha kezdené felismerni a realitásokat: azt, hogy a magyar kormány az elmúlt év őszétől kezdve a válságkezeléshez, az egyensúly megteremtéséhez szükséges döntéseket hozta meg - mondta Veres János, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
2009. július 9. csütörtök 15:50 - HírExtra
"Kormányon Orbán Viktor sem tehetne mást, mint amit tett az előző, és tesz a jelenlegi kormány. Ezt már ő is kezdi felmérni" - fogalmazott. Megjegyezte, a Fidesz elnöke a 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban egy tévéműsorban "már elszólta magát": azt már a Fidesz sem állítaná vissza, amíg a gazdaság teljesítménye nem teszi lehetővé; s már nem ígérik a családi pótlék emelését sem.

A korábbi pénzügyminiszter szerint a gazdaságnak fontos az, hogy a legnagyobb ellenzéki párt részéről is elhangzanak olyan reális, józanságra utaló megfontolások, amelyek arról tanúskodnak: már nem vonna vissza mindent a meghozott intézkedésekből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

körültekintő
2009. július 22. 12:55
Tudomásul kellene már venni, hogy minket körülvesznek más országok, Európa, és a világ. Sajnos mindegyiktől is függünk, nem csak önmagunktól.
Ideje lenne már belátni...
Ráadásul, ha ezek az intézkedések eltörlésre kerülnek, tuti az államcsőd. Kineveznek ránk egy csődbiztost, és majd az meghozza ugyanezeket, de még a szigorúbb intézkedéseket is. És azt már nem lehet népszavazással felülírni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását