2024. május 21. - Konstantin

Kisteleki a szurkolókkal tárgyal

Kedd délutánra az MLSZ székházába találkozóra hívta az Összmagyar Szurkolói Szövetség (ÖSZSZ) képviselőit Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.
2009. július 8. szerda 10:49 - HírExtra
AZ MLSZ vezetője szerdai levelében úgy fogalmazott, hogy fontosnak tartja a civil kezdeményezéseket, azokat a törekvéseket, amelyek az összefogás, az együttműködés keretében valósulhatnak meg.

"Természetesen figyelemmel kísérem szövetségük munkálkodását, és állok elébe minden építő javaslat megvitatásának" - írta Kisteleki.

Az ÖSZSZ júniusban közleményben tudatta, hogy tárgyalásokat kezdeményez az MLSZ-szel, valamint a futballpályákon a rendet biztosítani hivatott cégekkel. Többek között olyan témákról kíván egyeztetni, mint a minden mérkőzésre szóló egységes vendégjegyár megállapítása, a találkozók kezdési időpontjainak előre, egész szezonra történő rögzítése, továbbá általánosságban is a szurkolók kényelemérzetének javítása.

A biztonsági cégekkel kapcsolatban azt kéri az ÖSZSZ, hogy kizárólag a törvényben meghatározott formában végezhessék feladatukat, és csak abban az esetben kaphassanak engedélyt munkavégzésre, ha az adott szezon előtt egyeztetnek az ÖSZSZ-szel. A szurkolói szervezet többek között a jogszabályban tiltott eszközök, így például vipera alkalmazását kifogásolja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását