2024. május 17. - Paszkál

Obama szuperhős, Putyin a tökéletes férfi!

Barack Obama szuperhős, Vlagyimir Putyin pedig a humorizálni is képes kemény csávó. Ezek után már csak az hiányzott, hogy a néplélek beinduljon a YouTube-on: egy laza amerikai, egy komolyabb orosz film. Olyan pasi kell, mint Putyin!
2009. július 6. hétfő 07:59 - Kőrösi Viktor Dávid
Tudja az Olvasó, hogy Barack Obama mit csinál, amikor éppen nem tart beszédet sem Kairóban, sem Washingtonban? Nyilván tudja, mert evidens: megmenti a világot. Olyannyira, hogy nem csupán szájba vágja Osamát, de parancsra hipp-hopp ott terem ahol a veszély van, például jól agyonveri a (talán szomáliai?) kalózokat. Egy politikusról szóló videót nehéz nem áthallásosra szerkeszteni, s az Obama-videóval kapcsolatban is győzedelmeskedett a papírforma. Tessék csak megnézni.

Zárójelben jegyezzük meg: kíváncsiak lennénk arra is, hogy mindehhez a plágiumhoz mit szól maga Batman, de ezt sejtéseink szerint soha nem fogjuk tudni. Ön, kedves Olvasó nem tudja?! Batman valószínűleg már nem él, sejtésünk szerint ugyanis az alienek elleni közdelmében kinyírták a predátorok. Supermanről pedig konkrétan tudjuk, hogy meghalt.



A HírExtra szerkesztőségének egyik tagja szerint Batman és Superman minden bizonnyal perre menne. Arra a kérdésre, amely szerint miért nem vernék szét a szerzők fejét álmukban, azt válaszolta: „mert az USA demokratikus állam és ők nem gonoszak”. Jogos. Másik kollegánk szerint a két szuperhős összefogna Obama ellen. Ezen a ponton kisebb vita bontakozott ki a munkatársak között arról, hogy mi történne, mert ezzel a megállapítással egy kollégánk nem tudott azonosulni, de ezt a részt inkább hanyagoljuk.

Obamáról köztudott, hogy kiválóan használta ki kampányában az internet nyújtotta lehetőségeket, amit ma már kiegészíthetünk azzal, hogy nem olyan hosszú, de kétségtelenül aktív eddigi elnöki pályafutása alatt sikerült olyan arculatot kiépíteni magáról, amely az ellenfelei számára sem tenyérbe mászó, így nagyobb valószínűséggel látjuk a Nagy Népi Kreativitás Politikusról Való Megnyilvánulását (a továbbiakban röviden: Megnyilvánulás) a főszereplőre nézve pozitívnak. Barack tehát jön, lát és győz, szétrúgja a GM-et és megbünteti a rossz irányba kúszó statisztikákat valamint az emberek pénzen szörfölnek. Hallelúja.



Anno nem maradtak el az oroszok sem, bár az egyik orosz videó Putyinról egészen más szemszögből közelítette meg a kérdést: A Megnyilvánulás főszereplője Vlagyimir Putyin, akiről megtudjuk, hogy ki tudja osztani Duplavé Busht (legalábbis a jelenet ilyesmi kontextusban értelmezhető leginkább), sőt, szereti a bugyuta teknót, tud kacsintani és úgy hazavágja a haza ellenségeit, mint a szerencsétlen fószert a ju-do edzésen.

Ja, és megtudjuk, hogy – egy munkatársunk szavait idézve – „nagyon szép cicákat” sikerült összeszedni arra, hogy tátogjanak Oroszország zászlaja előtt (a lányokra értett jelzővel maximálisan egyet tudunk érteni). Nem baj, az orosz lányokról tudjuk, hogy szépek. Amúgy pedig ügyes a videó. Putyin, Oroszország volt elnöke, jelenleg miniszterelnöke vonul, miközben két kéz (csak nem a népé akar lenni?) pacsizik. (A motívum visszaköszön Obamánál is, de nem úgy, hanem – érdekes módon – az USA vezére Hugo Chavezzel komázik.)

Hát igen. Olyan férfi kell a nőknek (és az országnak), aki erős, nem iszik (szegény Jelcin), nem bántja őket, s nem hagyja ott őket – erről énekelnek a szépségek. Ilyenkor nagyon szívesen lennénk Putyin helyében…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását