2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az igazi valóban az igazi?

Nagyon kevés az a nő, aki nem találna kivetni valót saját testén. Általában a mellek nagysága, formátlansága okoz gondot a gyengébbik nemnek. Kérdés, hogy a férfiak, hogy állnak a szilikonhoz?
2009. július 5. vasárnap 07:59 - HírExtra
Itt a nyár! A hőmérők higanyszála soha nem látott magasságokba emelkedik, dúl a forróság. Ilyenkor legszívesebben a strandon egy fa árnyékában ki koktélt, ki jéghideg sört kortyolva töltené el a szabadidejét. Viszont nem csak a fürdőkben, hanem az utcán sétálva is egy-egy feltűnően szép, esetleg méretes dekoltázs láttán megfogalmazódik bennünk a kérdés, hogy természeti adottságról van-e szó, vagy csak a plasztikai sebész kiváló munkájának a gyümölcse.

Önbizalom hiánya

Tény, hogy a gyengébbik nem tagjai különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy melleik tökéletesen mutassanak a viselt ruhákiban. Nagyon kevés az a nő, aki teljesen meg lenne elégedve testével, azon belül kebleivel. A legtöbb esetben túl kicsinek, esetleg formátlannak találják. Nem véletlen, hogy a mellnagyobbítás az egyik legkedveltebb és leggyakoribb kérése a pácienseknek, mikor eldöntik, hogy plasztikai sebészhez fordulnak.

Valós ideál

A művészetekben is, mikor egy női testet ábrázolnak, kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a szép melleknek és a formás idimoknak. Ez nem véletlen, hiszen a vonzó testnek fontos szerepe abban, hogy elkerüljék a nőket az önértékelési problémák és hogy felkeltse a férfiak figyelmét. Sajnos sokaknak problémát okoz, hogy teste eltér az „ideáltól”, ami az ismerkedésben és később egy párkapcsolat kialakításában gondot okozhat.
A kis mellet nem csak örökölni lehet. Sok olyan nő van, akinek formás viszonylag nagyobb keble például szoptatás után elveszíti alakját. A szövetek megereszkednek a mirigyállomány elsorvad. Ez a legtöbb esetben önértékelési problémát okoz a nőnek. Nem tartja magát vonzónak, csökken az önbizalma. Több esetben visszautasítja partnere közeledését, mely akár a kapcsolat kihűléséhez is vezethet. Nem hiába mondják, hogy a gyermekvállalás igazi erőpróba.

A beavatkozás

Sokan félnek a protézisbeültetéstől, mert tartanak a veszélyektől, és hogy nem lesz esztétikus. A mai orvosi technológia mellett nem kell attól félni, hogy rossz lesz a végeredmény. A műtét egy könnyed beavatkozást jelent. Persze azért itt sem beszélhetünk 100%-os biztonságról, mint ahogyan semelyik más műtétnél sem, hogy nem történik komplikáció. A szilikon a híresztelésekkel ellentétben nem okoz rákos elváltozást és ha szakszerű a behelyezése szoptani is lehet vele.

Valóban szebb a mű?

A férfiaknál köztudott, hogy sokat számít a mell egy nő külsekének megítélésében. Több kutatásból kiderült, hogy az erősebb nemnek elsőként a hölgyek fenekén és keblein akad meg a tekintete. Fontos tehát a formás kebel, de érdekes módon az urak a szilikon és az eredeti összehasonlításakor a természetességre szavaznak. Ha valaki tehát mellnagyobbításra szánja el magát, fontos, hogy saját önbizalmának a javítása érdekében cselekedjen és ne azért, hogy ezzel próbálja megnyerni az urak figyelmét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását