2024. május 6. - Ivett, Frida

Majdnem megölték a sztárt! Rajongói egy taxi elé kergették

A minap nem akármilyen kalandon esett át Robert Pattinson, ugyanis szexéhes női rajongói rátámadtak, s egy taxi elé kergették a menekülő sztárt!
2009. június 19. péntek 14:30 - Kővári Adrienn
Mindenkit nagyon megijesztett Robert Pattinson, amikor a minap elütötte őt egy taxi New Yorkban. Szerencsére sértetlenül került ki a kisebb balesetből, amely éppen új filmje, a Remember Me forgatásán érte. És, hogy miért is szaladt Rob a taxi elé? Őrült női rajongói elől!

Állítólag megtámadták a lányok, akik elől menekült éppen a szexis színész. Viszont megjelent a baleset után egy közlemény, melyben kijelentik, hogy nem a rajongók hibája volt a baleset.

Veszélyes a fanatikus rajongás

Egy forrás szerint Rob végig kedves volt a hölgyekkel, de azok egyszer csak túl léptek egy bizonyos határt, megpróbálták megsebezni őt. Sokáig tűrte őket, de egy idő után már soknak érezte. Furcsa még mindig neki, hogy vannak emberek, akik képesek egy egész napjukat, hanem még többet arra áldozni, hogy megpillanthassák őt. Ennek ellenére hálás nekik.

Mikor nekiment a taxi vámpírunk szép testének, akkor a testőre odarohant hozzá, hogy megnézze épségben van-e, majd rákiáltott a lányokra, hogy bizony ők tehetnek erről, ők kergették az autó elé rajongásuk tárgyát.

Ki hitte volna, hogy ennyire veszélyesek lehetnek az őrült, felajzott rajongó lányok?
Forrás: HírExtra/x17online/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását