2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vita a tizenegyes körül

Hétfő estig nem érkezett hivatalos panasz az egyiptomiaktól a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) annak nyomán, hogy a brazilokkal szemben 4-3-ra elvesztett Konföderációs Kupa-mérkőzésen a negyedik brazil gólt eredményező tizenegyes megítélésénél esetleg a televíziós felvétel is szerepet játszott.
2009. június 16. kedd 09:52 - HírExtra
"Semmilyen hivatalos panaszt nem kaptunk" - mondta Nicolas Maingot, a FIFA médiabizottságának vezetője.

Csavki Garib, az egyiptomi válogatott másodedzője a találkozó után jelezte, hogy reklamálni fognak, mivel szerintük televíziós "támogatással" ítélt büntetőt a játékvezető a 90. percben.
"Nagyon furcsának találom az esetet: a bíró először a szögletpontra mutatott, asszisztense szintén így értékelte a történteket, majd jött a módosítás a negyedik játékvezető jelzése alapján, aki egy televízió előtt állt. Hogy világos legyen: nem hibáztatjuk a mérkőzésvezetőt, csupán az eljárást vitatjuk" - fogalmazott Garib.

Az összecsapást az angol Howard Webb vezette, a pálya mellett az ausztrál Matthew Cream működött közre.

Az egyiptomiak ellen al-Muhamadi kezezése miatt ítélt büntetőt Webb. A 11-est Kaká értékesítette, ezzel nyertek 4-3-ra a brazilok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását