2024. május 12. - Pongrác

Győzedelmeskedett az FTC

A Ferencváros csapata nyerte a második alkalommal kiírt Puskás-Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát, miután a vasárnapi, székesfehérvári fináléban nagy csatában, 2-1-re legyőzte a Budapest Honvédot.
2009. június 14. vasárnap 20:12 - HírExtra
A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) által rendezett viadal fináléjában az FTC U17-es együttese hátrányból állt fel, s három perccel a rendes játékidő vége előtt, 11-esből szerzett góllal tudott nyerni az egész tornán remeklő, s korábban a Panathinaikoszt és a Real Madridot is legyőző Honvéd ellen.

A bronzérmet a Real fiataljai szerezték meg, akik a szlovák Slovan Bratislava legjobbjait győzték le a harmadik helyért rendezett mérkőzésen 3-2-re.

A PFLA új épületegyüttesének szerdai ünnepélyes felszentelésével kezdődött tornán a házigazdákkal együtt hat csapat szerepelt. Az ötödik helyet a Panathinaikosz szerezte meg a hazaiak legyőzésével.

A vasárnapi díjátadáson az érmeket Puskás Ferenc özvegye, illetve Buzánszky Jenő, az Aranycsapat tagja, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Orbán Viktor, az akadémia alapítója akasztotta a játékosok nyakába.

Vasárnap öregfiúk tornát is rendeztek az esemény keretében, ezen a Puskás Ferenc Akadémia, többek között Orbán Viktor, Vincze István és Nyilasi Tibor góljaival legyőzte a Suzuki és az újságírók csapatát is, s megvédte címét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását