2024. május 17. - Paszkál

Marad a BRFK-helyettes

Lapértesüléssel szemben nem távozik posztjáról Bozsó Zoltán, a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel.
2009. június 10. szerda 09:49 - HírExtra
Egy nemrégiben lezajlott szakmai vita miatt valóban felmerült annak lehetősége, hogy a BRFK rendészeti helyettese lemond a beosztásáról, a szakmai vitát azonban kedden sikerült megnyugtatóan rendezni, így a BRFK vezetésében nem történik személyi változás - tudatta a BRFK a közleményben.

A Népszabadság szerdán számolt be arról, hogy értesülése szerint lemondott posztjáról Bozsó Zoltán, miután egy létesítménybiztonsági vitában nemet mondott felettesének. A lap azt írta, Bozsó Zoltánnak hétfőn nézeteltérése támadt Samu István vezérőrnaggyal, az Országos Rendőr-főkapitányság közbiztonsági főigazgatójával, a vezérőrnagy ugyanis arra kérte, hogy "egy aktuális létesítménybiztonsági kérdésben újra egyeztessen a Köztársasági Őrezred parancsnokával".

A létesítménybiztonsági kérdés a Parlament védelme volt, jelesül az, hogy a választások eredményének kihirdetése után várható spontán demonstrációkra tekintettel körbekordonozzák-e a Parlamentet, s ha igen, mekkora területet zárjanak le az épület körül - közölte a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását