2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kishíjján halálra marcangolt egy kislányt egy kutya

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kislány, akit kutya támadott meg egy Baranya megyei községben kedden - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Az MTI információi szerint az eset Hegyhátmarócon történt.
2009. június 9. kedd 22:08 - HírExtra
"A nagytestű kutya egy telken eddig ismeretlen okból támadt a nyolcéves gyermekre, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba" - mondta el Zsobrák Péter.

A rendőr százados a folyamatban lévő vizsgálatra hivatkozva az ügyről több részletet nem közölt. Az MTI más rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a szerencsétlenül járt kislány hasonló korú barátnőjével játszott az utcán. Amikor megszomjaztak, bementek a barátnő édesapjának telkére, ahol az eb rátámadt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. június 10. 01:52
"Kutya-világ" van ma Magyarországon,mert egyes kutyatulajdonosok inkább a gyerekeiket áldoznák fel,ha kutttyájukról van szó...!Bevezetném újra az EBADÓT,nem tudni miért törölték el különösen egy olyan társadalmi helyzetben furcsa ez,amikor még a nagyanyám bugyiját sem tudom a használtcikk-piacon adózás és helypénz nélkül árulni!A városokban sem takarítják el a kutyatulajdonosok az utcai ürüléket,az ebtartást szabályozó rendeletek liberálisak.Az EBADÓ újbóli bevezetése az állatokat is védené,mert a gazdik meggondolnák,hány állatot tartanának,gondoskodnának az ivartalanításukról is,kevesebb kóbor állat vadulna el és kóborolna szerteszét,növekvő gondot jelentve a MENHELYEKNEK.Nem az állatra haragszom,hanem a GAZDIKRA,akik fütyülnek a társas együttélés szabályaira,ÉLETVESZÉLYNEK TESZIK KI A GYEREKEKET(lásd Kelemen Anna kutyaügyeit).A hatósági és az össztársadalmi TREHÁNYSÁG ezen a téren is érezteti hatását,CSELEKEDNI KELL AMÍG NEM KÉSŐ!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását