2024. május 19. - Ivó, Milán

Varga új csapatban pólózik

Montenegróba, a Cattaro vízilabdacsapatához szerződött Szegedről Varga Tamás, Athén és Peking olimpiai bajnoka.
2009. június 7. vasárnap 17:12 - HírExtra
A hatalmas termetű pólós, aki az elmúlt két esztendőt a csongrádi együttesnél töltötte, az idén LEN Kupa-győztes lett, mégis a váltás mellett döntött.

A magyar válogatott honlapja, a www.vlv.hu értesülése szerint Varga családi problémái miatt nem fogadta el fizetésének csökkentését, s több külföldi ajánlat közül a feltörekvő montenegróiakét választotta, akikhez jövő év június 30-ig írt alá.

"A Cattaro már régebben megkeresett, akkor, amikor velük játszottunk a LEN Kupában. Tárgyaltunk, de csak akkor döntöttem, amikor kiderült, hogy Szegeden mindannyiunk fizetését 30 százalékkal csökkentik. A montenegróiakkal megtaláltam a kompromisszumot, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen a prémiummal együtt megkapom azt, amit eredetileg szerettem volna. Családi krízisben vagyok, nem titok, úgyis tudja már mindenki, hogy válunk a feleségemmel és ebben a helyzetben vannak bizonyos fizetési kötelezettségeim.

Azt a pénzt, amit a Szeged ajánlott nekem, nem tudtam elfogadni. Most mindenképpen többet kell keresnem - nyilatkozta a kétszeres ötkarikás aranyérmes vízilabdás, aki hozzáfűzte: - A Cattaro az Euroligában indulhat, s rajtam kívül még négy nagyon komoly játékossal tárgyalnak, egyikük szerb válogatott, a másik montenegrói válogatott, kettő pedig magyar válogatott, olimpiai bajnok. Nem mondok neveket. Tárgyalnak velük."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását