2024. április 29. - Péter

Újabb két magyar érem

A négy első, két második és három harmadik hely mellett két további magyar bronzérem is született Zágrábban szombat este, az Arany Medve elnevezésű nemzetközi úszóviadal első napján.
2009. június 7. vasárnap 10:06 - HírExtra
A nyitónapon Cseh László, Bernek Péter és Dara Eszter jóvoltából a piros-fehér-zöld színeket viselők közül hárman diadalmaskodtak, együttesen négy számban, s különösen a háromszoros pekingi olimpiai ezüstérmes Cseh tett ki magáért, aki két számban is verhetetlennek bizonyult: 200 m gyorson és 200 m vegyesen, míg 100 m pillangón a negyedik lett. Bernek 200 m háton, Dara 100 m pillangón végzett az első helyen.

Ezüstérmes pozícióban zárt szombaton Kozma Dominik 200 m gyorson, és ugyanezen a távon a nőknél Kádas Vivien, míg – Balogh Vanesszához és Bordás Péterhez hasonlatosan - harmadik lett Kovács Norbert 200 m gyorson, Takács Krisztián 50 m gyorson, Balogh Boglárka pedig 200 m háton.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását