2024. május 3. - Tímea, Irma

Botrány! Szexpartit szervezett a miniszterelnök

Lebukott az olasz miniszterelnök! A spanyol El Pais című lap ugyanis fotósorozatot jelentetett meg Silvio Berlusconi villájában készült titkos szexbuliról.
2009. június 6. szombat 18:47 - HírExtra
A képeken fiatal modell lányok, és meztelen férfiak láthatóak. Ráadásul kiderült, hogy a vendégek útiköltségét a választók pénzéből állta Berlusconi.

Valóra vált Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök rémálma: napvilágra kerültek ugyanis a szardíniai villájában tartott szilveszteri buliról készült fényképek. Pedig Berlusconi mindent elkövetett, hogy Antonelo Zappadu lesifotós ne hozhassa nyilvánosságra a fotóit: a római ügyészség személyiségi jogokra hivatkozva zárolta a felvételeket, az El Pais napilap azonban megkaparintott egy párat belőlük.

– Hosszú ideje figyeltem a szigetre érkezőket és távozókat. Berlusconi hetente tartott hasonló szexbulikat a házában –mesélte a fényképész. Ahhoz képest, hogy szerdán a kormányfő a Rai Unónak adott interjújában közölte, hogy a felvételeken nincs „semmi illetlen”, a péntek hajnalban közzétett fotókon félmeztelen férfiak és nők láthatók a medence körül, sőt: az egyiken egy aktusra kész férfi intim testrésze is tisztán kivehető.

A dolog pikantériája, hogy a 18 éves (a buli ideje alatt még kiskorú) Noemi Letizia is részt vett a partin, aki a vendégek állítása szerint idősebbnek mondta magát, mint amennyi valójában volt.

Mint megírtuk: a kormányfô felesége, Veronica a tinilány és Berlusconi kapcsolata miatt adta be a válókeresetet. A botrányt csak tetézi, hogy az is kiderült: a milliárdos médiamogul állami pénzen utaztatta a modelleket, képviselőtársait, táncosokat és televíziós sztárokat. Sajtóértesülések szerint csak 2009-ben 60 millió eurót, azaz 17,2 milliárd forintot emésztettek fel a kéjutazások az állami kasszából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását