2024. május 3. - Tímea, Irma

Csöcsök között partizott a miniszterelnök

A madridi El País közzétett néhányat azokból a fényképekből, amelyek Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök szardíniai villájában készültek újévkor.
2009. június 5. péntek 09:11 - HírExtra
A képeken többek között félmeztelen nők láthatók a medence körül. Az El País további fényképeket is közöl pénteki nyomtatott kiadásában. A fotókat annak ellenére tárták a nyilvánosság elé, hogy Berlusconi sürgetésére a római államügyészség zár alá helyezte őket, mert fennállt a gyanú, hogy közzétételük sértheti a magánélethez való jogot.

Igaz, az olasz kormányfő úgy nyilatkozott szerda este a Rai Uno olasz tévécsatornán, hogy a felvételeken nincs semmi illetlen, nyugodtan megjelenhetnek. Nem lehet tudni, hogy az El País mi módon szerezte meg őket.

A képek a 72 éves milliárdos médiacézár-politikus szilveszteri partijának részvevőiről készültek. A meghívottak között ott volt az akkor 17 éves Noemi Letizia is, az a nápolyi diáklány, akihez Berlusconit nem teljesen tisztázott viszony fűzi. E kapcsolat hetek óta beszédtéma az olaszországi közéletben, s ez volt az egyik oka annak, hogy az olasz kormányfő felesége benyújtotta a válókeresetet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását