2024. május 18. - Erik, Alexandra

Beckham: Chelsea nem, Real talán...

A vasárnapi záróforduló az olasz labdarúgó-bajnokságban egyszersmind David Beckham utolsó "munkanapja" is volt az AC Milan színeiben, mivel eddig adta kölcsön a milánói klubnak az angol sztárfutballistát a Los Angeles Galaxy.
2009. június 1. hétfő 12:19 - HírExtra
Beckham, aki az angol válogatottság meghosszabbítása, végcélként pedig a 2010-es vb-részvétel reményében igazolt átmenetileg vissza Európába, elégedetten nyilatkozott a Firenzében, a Fiorentina felett aratott 2-0-s győzelmet követően:

"Fantasztikus hat hónapot töltöttem a Milanban, nagyon hasznos időszak volt, de most vissza kell mennem a Galaxyhez és az amerikai bajnokságba, az MLS-be, a szerződésem kötelez. Július 11-én már a tengerentúli előszezonom kezdődik" - mondta a játékos, aki egyszersmind kizárta annak lehetőségét, hogy szigetországi klubban futballozzon a jövőben akármikor is.

"Semmi esély rá, hogy visszatérjek az angol labdarúgásba" - így Beckham, akinek esetleges szerepvállalása az FC Chelsea-nél az után merült fel, hogy hírek szerint vezetőedzőnek a londoni klubcsapathoz szerződik az AC Milant nyolc év után maga mögött hagyó Carlo Ancelotti.

"A Milannál Carlo hihetetlenül barátságosan bánt velem, nagy hálával tartozom neki azért, ahogyan fogadott, ahogyan segített csapattaggá válásomban" - jelentette ki Beckham. Az angol középpályás ugyanakkor nyitva hagyta a kaput egy korábbi csapata, a Real Madrid irányában, ahol a régi-új elnök, Florentino Pérez várható újraválasztása a futballista számára kedvező fejleményt jelenthet:

"Még nem tudom, mit hoz a jövő" - idézte a madridi Marca Beckham szavait, aki annak idején éppen a "galaktikusok", azaz csupa világhírű játékos - így Figo, Zidane, Ronaldo és Beckham - odacsábításával tette fajsúlyossá első elnökösködését a blancóknál 2000 és 2006 között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását