2024. május 7. - Gizella

Nem viszgáéják a digitális táblák ügyét

Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter folyamatos tájékoztatást kap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség feladatairól, így a hivatkozott közbeszerzés előrehaladásáról is, ehhez nincs szükség rendkívüli vizsgálat megindítására.
2009. május 29. péntek 16:53 - HírExtra
A sajtótájékoztatón a Fidesz felszólította Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztert, hogy indítson vizsgálatot a digitális tábla projekt ügyében, mert a közbeszerzési eljárás - véleményük szerint - átláthatatlan, homályos és több ponton áthágja a jogszabályokat.

Az NFGM közölte, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség digitális tábla beszerzésre kiírt tenderének még nincs eredménye, feltételezésekre alapozva pedig jelen helyzetben nem indokolt beavatkozni egy folyamatban lévő eljárás menetébe.

Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter folyamatos tájékoztatást kap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség feladataival, azok ellátásával kapcsolatban, így a hivatkozott közbeszerzés előrehaladásáról is, ehhez nincs szükség rendkívüli vizsgálat megindítására - írja az NFGM közleményében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását