2024. április 29. - Péter

Szenzáció! Voksán Virág megszaporodott?

Nagyon úgy tűnik, hogy Virág gyermekáldás elé néz, manapság rosszul létek gyötrik. Ráadásul barátai gondolják, hogy itt bizony terhességről van szó.
2009. május 25. hétfő 11:09 - HírExtra
Voksán Virág barátai aggódnak a népszerű nyuszilányért, ugyanis Virág gyakran rosszul van, szédül, és az ájulás kerülgeti. Csak nem terhes? Merült fel az összes barátjában a kérdés, egyikkőjüket a Blikknek sikerült is megszólaltatnia.

- Eleinte csak az tűnt fel, hogy Virág nagyon sápadt, mintha beteg lenne. Később már rosszullétek is gyötörték, volt, hogy az ájulás határán táncolt, annyira szédült. Ráadásul többször is eltűnt a mosdóban. – árulta el a nyuszilány egy közeli ismerőse, aki azt is megosztotta a napilap olvasóival, hogy ez bizony már több barátjának is feltűnt.

Lassan ott tart a pletyka, hogy Virág teljes baráti köré erről susmorog, kérdezgetik egymást, mert abban reménykednek, hogy valamelyikük hátha többet tud.

- Elkezdődött a pletyka, amelyet én is visszahallottam már. Egymást kérdezgetik a barátai, hátha valaki tudja a részleteket. Örülnénk, ha Virág babát várna, mert ő rendes lány, jó anya lenne belőle. – mesélte barátja.

Ki lehet a szerencsés apuka?


A probléma csak azzal kezdődik, hogy ha a gyermekáldásban szinte biztosak is a barátai, az apa személyében már annyira nem.

- Már több mint egy hónapja nincs komoly kapcsolata. Nem tudom ki lehet az apuka, de egy biztos: Virág családcentrikus, arról nem is beszélve, hogy abortuszellenes. Ha terhes, akkor szinte biztos, hogy nem választaná az abortuszt, mindegy milyenek a körülmények. Már többször hangoztatta, hogy ő nem lenne képes ilyesmire. – tette még hozzá Virág modell ismerőse.

A napilap természetesen megkereste Virágot is, aki csak titokzatosan válaszolt a feltett kérdésre.

- Mostanában tényleg rosszullétek gyötörnek, és igen, párszor majdnem elájultam. Valószínűleg a vércukorszintem miatt. – zárta rövidre a témát.

Az biztos, hogy pár rosszullét még nem jelent semmit, hiszen ezekben a meleg napokban könnyen rosszul lehet az ember. Könnyen megeshet, hogy Virág is csak túlhajtotta magát, és pár héten belül majd rendbe jön.

Viszont, ha mégis terhes?

Az apa személyét mi is megtippelhetjük, hiszen tudjuk, hogy egy hónapja még komoly kapcsolatban élt. Igaz, akkori barátja kirabolta, ez a csúnya ügy vetett véget a kapcsolatuknak. Felmerült Dávid neve is, aki nem más, mint az RTL Klub Kalandra fal! című vetélkedőjében a vízi mentős fiú. Sokak szerint ketten összeszűrték a levet, elképzelhető, hogy ő lenne a szerencsés apuka?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását