2024. május 17. - Paszkál

Börtönviselt pedofil a tettes?!

Egy börtönviselt brit pedofilra terelődött a gyanú a Portugáliából két éve eltűnt skót kislány, Madeleine McCain ügyében - írta pénteki számában a Daily Mirror.
2009. május 22. péntek 13:31 - HírExtra
Egy brit pár találkozott két évvel ezelőtti portugáliai nyaralásán a férfival, akinek bizarr megjegyzései szöget ütöttek a fejükben.

Akkoriban csak egy excentrikus csavargónak gondolták, aki feleségével és hat gyermekével vándorol egyik kempingből a másikba.

Hazatérésük után tudták meg, hogy börtönviselt pedofil, akit csaknem 30 évvel korábbi szexuális bűncselekmények miatt még mindig köröz a brit rendőrség.

A vészcsengő akkor szólalt meg bennük, amikor felidézték, hogy Madeleine eltűnése idején a férfi éppen azon a környéken élt.

Eszükbe jutott, hogy elmesélte nekik, hogyan környékezték meg "cigány turisták" és ajánlottak pénzt kislányáért, aki a skót kislányhoz hasonlóan szőke és kék szemű volt.

Mindez közvetlenül azelőtt történt, hogy Madeleine-nek nyoma veszett. Később arról is beszélt, hogy Marokkóba kell mennie a családjával egy szép haszonnal kecsegtető "üzleti útra". Valamit el akart adni, de azt nem árulta el, hogy pontosan mit.

A Madeleine eltűnését követő hónapokban többen látni vélték a kislányt az észak-afrikai országban, de ott sem akadtak nyomára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását