2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kihívják Balzsayt?

Balzsay Károllyal, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnokával hoznák össze mérkőzésszervezői az amerikai Andre Wardot.
2009. május 21. csütörtök 11:18 - HírExtra
A profiboksz.hu értesülése szerint a kolumbiai Edison Mirandát a hétvégén könnyedén legyőző öklözőt mindenképpen címmérkőzésen bokszoltatnák legközelebb.

"Most azonnal világbajnoki mérkőzést szeretnénk szervezni Andrénak - jelentette ki Dan Goossen, a Wardot képviselő bokszvállalkozás első embere. - Miranda legyőzése után egy szinten van az összes világbajnokkal. Mivel a WBC-bajnok Carl Froch most tudott le egy kötelező címvédést, Lucien Bute pedig nehezen kimozdítható Kanadából, ezért az első számú jelöltünk a WBO-bajnok Balzsay Károly. Most erre fogunk koncentrálni.

Balzsay egy kemény magyar bokszoló, aki legyőzte a nagyon kemény és 34-0-s rekorddal bíró Gyenyisz Inkint. Megbecsült világbajnok, és természetesen ezt mi is figyelembe vesszük. Balzsay olyan bunyós, akit szerintem el lehetne hozni az Egyesült Államokba. Nagyon szívesen megszerveznénk ezt a meccset Oaklandban, Andre városában."
Goossen úgy véli, 18 ezer néző menne ki a találkozóra.

Balzsay augusztus 22-én, Budapesten küzd meg a német SES istálló bunyósával, az orosz származású Robert Stieglitz-cel, de az év utolsó hónapjaiban az amerikaiak szerint összejöhetne a Ward elleni meccs.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását