2024. május 18. - Erik, Alexandra

Sokkoló videóval a korai terhesség ellen

Iskolai egyenruhában, fájdalomtól sikoltozva, gúnyolódó fiúk és lányok körében hozza világra gyermekét egy tinédzser lány azon a sokkoló videón, amely a serdülőkori terhesség elkerülésére figyelmezteti a fiatalokat, és amelyet több százezer internet felhasználó töltött már le.
2009. május 20. szerda 19:13 - HírExtra
A Londontól 160 kilométerre északra fekvő Leicester város közegészségügyi illetékesei maguk készítették és töltötték fel a rövid "közérdekű közleményt" az olyan közösségi oldalakra és videómegosztó portálokra, mint a Facebook, vagy a YouTube. A szervezők szerint a videót, amelyen egy színésznő alakítja a "felelőtlen" iskoláslányt, már több mint negyedmilliószor töltötték le.

A sokkoló rövidfilm végén egy felirat szólítja meg a nézőket, miszerint: "Nem olyan, mint vártad? Tinédzserként szülőnek lenni sem az". Egy közelmúltban készített felmérés szerint a tinédzserterhességek aránya Angliában és Walesben az európai adatokat tekintve a legmagasabbak közé tartozik, és az utóbbi időben folyamatosan növekszik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását