2024. május 17. - Paszkál

A szerelme a legjobb barátja

Bebe, a Back II Black énekese mindent megbeszél a párjával, de egymás múltját nem szokták boncolgatni. Mi a helyzet akkor, ha a kedvesünk egyszerre a szerelmünk és a legjobb barátunk is? Bebe, a Back to Black együttes énekese szerint hosszú távon csak úgy
2008. március 28. péntek 14:26 - Hírextra
─ Ahány ház, annyi szokás, de nekem például nagyon fontos, hogy a párom egyben a barátom is legyen, hiszen nem egymás mellett élünk, hanem egymással. Szerintem ez egy folyamat, az elején még nem feltétlenül van meg ez a része a kapcsolatnak, de később ki kell alakulnia valamilyen mélységben. Mi mindent megbeszélünk a párommal, máshogy nekem nem menne.

Bebe szerint ez nem azt jelenti, hogy egy párnak ne lehetnének titkai egymás előtt. Titkok mindig vannak, főleg a másik fél múltjával kapcsolatban.

─ Nem hiszem, hogy jó dolog minden esetben a másik orrára kötni a régi szerelmeket, vagy ezeket hosszasan boncolgatni. Szerintem senki sem kíváncsi erre, vagy ha igen, akkor ott baj van. Azok elmúlt dolgok, amiket le kell zárni.

Az énekes ismeri párja baráti körét is, és szerinte ez így normális. Nem tartja korrekt dolognak, ha valaki folyton lepasszolja a barátnőjét, hogy sörözhessen a haverokkal.

─ Egyébként abban sem hiszek, hogy létezik tiszta férfi-nő barátság. Haverság lehetséges, de az szerintem kizárt, hogy barátságból felhívj valakit az éjszaka közepén, vagy a legbelsőbb titkaidat eláruld egy ellenkező nemű embernek. Szerintem ilyenkor valaki mindig többet akar.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását