2024. május 11. - Ferenc

Az MSZP együttműködne Pávával

A város sikere érdekében együttműködést ajánl Páva Zsoltnak, Pécs fideszes polgármesternek MSZP önkormányzati frakciója, amely erről közleményben tájékoztatta az MTI-t hétfőn.
2009. május 18. hétfő 17:07 - HírExtra
"Úgy érezzük, hogy lehetőség van a pártpolitikai érdekeken felülemelkedve a korábbi városvezetés által megkezdett, a város jövője szempontjából meghatározó ügyeket közösen sikerre vinni" - írta a frakció, utalva arra, hogy Pécs lakossága május 10-én nagy többséggel "egy másik politikai erőt képviselő személy", Páva Zsolt mögé állt azzal, hogy őt választotta polgármesternek.

Hozzáteszik: ilyen kiemelt fontosságú ügynek tartják a belterületi úthálózat rekonstrukcióját, az Európa Kulturális Fővárosa program fejlesztéseinek és kulturális tartalmának megvalósítását, a panelprogram és az intézmény-felújítási munka folytatását, az aktív befektetést ösztönző tevékenységet.

"Őszintén reméljük, hogy a polgármester beiktatási beszédének megfelelően a konstruktív párbeszéd és együttműködés jellemzi majd Páva Zsolt tevékenységét" - olvasható a szocialista frakció közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 18. 17:46
A frakció tagjai véletlenül nem politikusok? Jellemük alapján erre következtet az ember. Amikor hatalmon voltak, ugyanez miért nem jutott eszükbe?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását