2024. május 20. - Bernát, Felícia

Pápai zarándoklat az interneten

XVI. Benedek pápa Jordániában pénteken megkezdett és hétfőn Izraelben folytatódó látogatása élőben követhető az interneten.
2009. május 9. szombat 07:36 - HírExtra
A Vatikáni Rádió magyar nyelvű honlapjáról pontosan tudható a pápa programja, de a rádió olasz nyelvű honlapján (www.radiovaticana.org) keresztül élő adásban követhető a pápai zarándoklat. Szombaton reggel látható például látogatása a Mózes-emlékműnél, majd az al-Husszein bin-Talal mecsetben, és élőben lesz követhető a pápa találkozása a jordániai muzulmán vallási vezetőkkel is.

A katolikus egyház feje május 11-től 15-ig Izraelben tartózkodik. Az izraeli külügyminisztérium szóvivője bejelentette, hogy a pápai vizit idejére speciális honlapot hoztak létre, s ezen keresztül kilenc nyelven - angolul, franciául, spanyolul, portugálul, lengyelül, olaszul, németül, héberül és arabul - tájékozódhatnak az érdeklődők a pápa szentföldi utazásáról, emellett rádióadást hallhatnak, és videofilmet nézhetnek az eseményekről a világhálón (http://PopeinIsrael.org.il).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását