2024. április 29. - Péter

Újra együtt! Ágica is Leó ismét összebújtak!

Egy barátnő azt állítja, hogy Leó felhívta a lakására Ágicát, aki nem ellenkezett. Mikor megkérdezték ezt tőle, akkor sem tagadott semmit. Csak nem jöttek újra össze?
2009. május 6. szerda 16:59 - HírExtra
Érdekes fordulat következett be Ágica, az egykori Való Világ lakó életében. Régebben amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban tengette életét Leóval, akit szintén a villában ismert meg. Sok mindenen keresztül mentek párjával, még egy öngyilkossági kísérleten is túl van a szőke leányzó.

Leóval már régóta szakítottak, s jelenleg új pasija van Ágicának. Vagyis csak volt!

A TV2, Hal a tortán című műsorába meghívták a lányt, igen ám, de Leó is hivatalos volt a főzőműsorba. Ő próbált intézkedni az ellen, hogy ne kelljen volt szerelmével egy adásban szerepelnie, és párja sem örült ennek, de már nem tudtak ezen változtatni. Kellett a nézettség, gondolta Ágica.

Leó miatt dobta párját!

Ekkor történtek meg az igazán érdekes dolgok, mert az első adás után, azonnal szakított Ágica párjával. Elmondása szerint nem ez volt az ok, ami a kapcsolatuk végét jelentette, hanem párja nagyon elfoglalt volt, és sokat is féltékenykedett. Az Epizódnak elmondta, hogy nem kell őt sajnálni, mert nagyon boldog, s annak is örül, hogy Leó külföldre költözött.

A férfi szerelembe esett egy amerikai lánnyal, s miatta ki is költözött az Egyesült Államokba. Igen ám, de mikor a forgatásokon újra találkoztak, különös dolgok történtek.

Megtévesztő, mert a kamerák előtt folyamatosan piszkálta egykori kedvesét, Ágica egyik barátnője meglepő dolgokról mesélt. Állítólag a szünetekben keresték a másik társaságát, Leó egyenesen a tenyerén hordozta egykori barátnőjét.

De nem állt meg ennyinél a történet! Nemcsak a szünetekben érezték magukat ennyire jól, hanem a férfi még randira is hívta Ágicát. Szó esett itt Duna-parti sétáról, moziról, és még a lakására is felhívta a lányt. A barátnő szerint Ágica nem utasította vissza a férfit.

Ágica erre csak annyit mondott, hogy ismeri már Leót, és kétszínűnek is tartja, de mégsem tagadta a randit, és az éjszakát. Lehet, hogy ismét összemelegedtek?

Pedig Leó nem akármilyen barátnővel büszkélkedhet! Kimberly, az amerikai lány a tévé képernyőjén nézte ki magának a férfit, s fel is vette vele a kapcsolatot. Leó vele képzeli leélni az életét, s emiatt kiment szerelme után az államokba is.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. május 7. 09:23
Oszt ki a szart érdekel hogy Ágica kikkel bújik ágyba,felnőtt nő bár egy kicsit butácska de ez a magánügye.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását