2024. május 21. - Konstantin

Tajti József a Spartacus új edzője

Ismét edzőt váltottak a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacusnál: az április 12-én felkért Szabó András, Kovács János kettőst Tajti József követi a kispadon.
2009. május 3. vasárnap 13:19 - HírExtra
A klub honlapján Sziky Gyula tulajdonos szombaton úgy fogalmazott, hogy "A szakvezetés nem találta meg a kivezető utat az egyre romló helyzetből. Ezért váltani kell". Hozzátette: öt fordulóval a bajnokság vége előtt olyan szakemberre van szükségük, aki jól ismeri a csapatot.

"Tajti József a 2007-es idényben sikeresen végezte a munkáját az együttes mellett, a játékosok többségével már dolgozott együtt. 2008 tavaszán családi okok miatt kérte, hogy idény közben elmehessen, amit sajnálattal vettünk tudomásul. Most őt szeretném felkérni a szakmai munka vezetésére" - mondta.

Szabó András a pénteki, Paks elleni, 2-2-re végződött hazai bajnoki után úgy nyilatkozott az egyesület honlapjának, hogy "A szakmai együttműködésben komoly problémák vannak. Ha nem változik a helyzet, akkor nem tudom tovább vállalni ezt a munkát." Tajti a Nemzeti Sport vasárnapi számában azt mondta, hogy igent mond a felkérésre, a megbízatása az idény végéig szól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását