2024. május 17. - Paszkál

Bajnai a munkáról beszélt a munkaszüneti napon

Bajnai Gordon szerint a szívós, kitartó, következetes, az országot egy irányba, előre vivő munka vezethet ki a válságból, emelhet fel, hozhat gyarapodást és vezethet el egy erős büszke Magyarországhoz.
2009. május 1. péntek 14:25 - HírExtra
A miniszterelnök az MSZP majálisán pénteken a Városligetben ahhoz kért támogatást, hogy az ilyen munka kerüljön a társadalmi megbecsülés központjába.

A rendezvényen - amely egyben az MSZP európai parlamenti kampányának nyitánya is - arról is beszélt: nem mindegy, hogy Magyarország kiket küld az Európai Unióba, olyanokat, akik a magyar belviszályt jelenítik meg Brüsszelben, vagy olyanokat, akik Magyarország értékeit mutatják meg. Erről szól majd a választás - mondta.

A miniszterelnök kiemelte: a válságban a szolidaritás az egyik legfontosabb érték, hiszen a helyzet megoldása érdekében mindenkitől áldozatot és lemondást kérnek. Kijelentette: Magyarország egy olyan ország, amelynek van jövője és erős alapja is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását