2024. május 9. - Gergely

Így szülinapoznak a sztárok

Amikor egy átlagember születésnapot ünnepel, általában a torta-ajándék-ivászat háromszögből választhat. A hírességeknek persze ennél extravagánsabb partikkal kell előrukkolniuk.
2009. április 30. csütörtök 19:09 - Megyeri Kata
Az örökös

Paris Hilton kétszer is megünnepelte 28. születésnapját. Másodszorra már nagyobbat szólt és nem maradt botrány nélkül. A húsz fős társaságot magángép repítette Las Vegasba, ahol a Chester French együttes és egy óriási rózsaszín, (remélhetőleg nem valódi) gombákkal és lepkékkel díszített torta várta az ünneplőket. A kínos pillanat akkor következett be, amikor Paris új barátjának, Doug Reinhardtnak címezve elénekelte a Stars Are Blind című giga-mega slágerét. A pasi valószínűleg nem értékelte a gesztust, mert kikapta barátnője kezéből a mikrofont. Csak éppen a dal szólt tovább...

A sztárgyerek

Ha az ember lánya világsztár szülőkkel "büszkélkedhet", akkor természetesen szó sem lehet róla, hogy sima gyerekzsúron ünnepelhessen néhány barát társaságában. A kis Suri Cruise-nak harmadik szülinapja alkalmából tündérmese témájú hercegnő-partit rendeztek a szülei. A meghívott apróságok egy gondosan kitervelt kincsvadászaton vehettek részt, majd falatozhattak a Szépség és a Szörnyeteg hősnőjéről mintázott hatalmas tortából. "Nem szerettek volna nagy felhajtást rendezni, csak az volt fontos, hogy Suri és a barátai jól érezzék magukat." – kommentálta egy résztvevő. Ebből is látszik, hogy minden relatív.

A topmodell

Emlékezetes esemény volt Naomi Campbell 2006-os születésnapja, amelyet az ultragazdag barátjával Badr Jafarral és a meghívottakkal a Dubai Burj Al Arab hotel tizennyolcadik emeletén ünnepelt. A háromnapos rendezvény közel 1,8 millió dollárba került, és minden nap más téma köré épült, első nap "fehér" parti, második napon hip-hop, harmadnap pedig brazil szamba szórakoztatta a vendégeket.

Az uralkodó

Természetesen nemcsak a hírességek, hanem az uralkodók is tudnak partizni. Talán minden idők legdrágább és legextravagánsabb buliját szervezték a Brunei szultán 50. születésnapjára 1996-ban. A közel huszonhét milli dolláros eseményre még Michael Jackson is összeállt egy koncert erejéig; a vendégeket pedig a legkiválóbb kaviárral és pezsgővel kínálták. A 60.-at már jóval szerényebb keretek között tartották, de ezen is rendeztek katonai parádét, tűzijátékot, jelen voltak magas külföldi méltóságok, az épületeket pedig a szultán arcképével díszített óriásposzterekkel fedték be.

Az iparmágnás

Sztárokon és királyokon kívül azok csapnak óriásbulikat, akik tudják állni a cechet. Sir Philip Green, kereskedelmi iparmágnás és milliárdos 55. születésnapja azzal kezdődött, hogy a százötven meghívott egy utazótárcát kapott, benne az utasítással: találkozzunk március 13.-án a Stansted repülőtéren, és tedd magad szabaddá öt napra. A helyszínen derült ki, hogy a titokzatos bulinak a Maldív-szigeteki Soneva Fushi üdülőhely ad otthont, ahol a tengerparti villákból még a mobiltelefonokat és a modern közlekedési eszközöket is kitiltották.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását