2024. május 10. - Ármin, Pálma

A gyermeksztár kálváriája

Édesanyja akarja gondozásába venni Rubina Alit, a Gettómilliomos című brit-indiai filmvilágsiker gyermeksztárját, akit apja a minap állítólag 200 ezer fontért (65 millió forintot) ajánlott fel örökbefogadásra.
2009. április 26. vasárnap 17:40 - HírExtra
A 26 éves édesanya cáfolta, hogy annak idején elhagyta gyermekét és az apára, Rufik Kuresire ruházta a gyámságot. A minap a News of the World leplezte le, amint az apa a lány örökbefogadásáról alkudozott Mumbai egyik nyomornegyedében egy állítólagos dúsgazdag dubaji család képviselőjével, aki valójában nem volt más, mint a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap lap újságírója.

"Rufiket öt éve hagytam el, és magammal vittem a gyerekeket. A szegénység miatt hagytam, hogy egy év múlva visszamenjenek az apjukhoz, de kapcsolatban maradtam velük... Mindent meg fogok tenni, hogy biztosítsam, Rubina visszatérjen hozzám" - idézte az anyát a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.

A Danny Boyle rendezte film sztorija egy mumbai nyomornegyedben kezdődik; innen válogatták ki a történet gyermekszereplőit, köztük Rubinát. A filmet idén nyolc Oscar-díjjal jutalmazták. A Los Angeles-i díjkiosztón jelen voltak a gyermeksztárok, köztük Rubiba Ali.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását