2024. május 18. - Erik, Alexandra

Végre! Valamiben Európa legjobbjai a mi parlamenti képviselőink!

A magyar csapat nyerte meg Törökországban a most először megrendezett interparlamentáris futballkupát. Erről a csapatkapitány, Gedei József szocialista országgyűlési képviselő tájékoztatta az MTI-t vasárnap este.
2009. április 27. hétfő 08:39 - HírExtra
Elmondta: a döntőben a magyar csapat a lengyelekkel játszott az első helyért, és 2:1-re győzött. A politikus megjegyezte, a lengyel csapatban egy volt válogatott játékos is játszott, de még így is meg tudták szerezni a győzelmet.

Törökország hagyományteremtő céllal rendezte meg a versenyt, amelyre a magyar csapaton kívül meghívták az olaszokat, a lengyeleket, a románokat és a kazahokat.

Gedei József beszámolt arról is, hogy Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök - az élő tévéközvetítés után - telefonon gratulált a magyar csapatnak a győzelemhez. Szintén gratulált Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, aki éppen a jövő héten utazik Isztambulba az Európa Kulturális Fővárosa program ügyében, amelyben Pécs és Isztambul is részt vesz.
A parlamenti csapat szocialista képviselők és korábbi ciklusok két fideszes képviselője mellett országgyűlési szakértőkből és alkalmazottakból áll.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását