2024. május 16. - Mózes, Botond

Ha a szocik jelölnek volt ügynököt az nem gáz?

Minden pártnak saját felelőssége az, hogy kit jelöl képviselőnek önkormányzati vagy parlamenti szinten egyaránt.
2009. április 27. hétfő 22:49 - HírExtra
John Emese utalva arra, hogy bizonyos szempontból nem volt szerencsés az MSZP-nek ez a választása, megjegyezte, hogy ismeretei szerint a parlamentben más pártnál is felmerült hasonló jellegű probléma, III/II-es múlt a képviselőjükkel kapcsolatban. A politikus nem kívánta konkretizálni, hogy mely pártra gondol. Az SZDSZ-nek azonban nincs beleszólása abba, hogy más pártoknak kik lesznek a képviselőik.

John Emese hangsúlyozta, hogy a város az önkormányzati munka szempontjából sokkal súlyosabb kérdésnek tartja azt, hogy ha "valaki szakmailag nincs rendben", vagy ha olyan problémája van, ami a város jövőjét kockáztatja. A városvezetés számára nem az új MSZP-képviselő múltja a lényegese, hanem a város jövője, az, hogy mielőbb legyen költségvetése Budapestnek. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az új szocialista képviselő több ciklus óta önkormányzati képviselő, vezető.

A frakcióvezető megjegyezte, hogy mindenkinek nagy megkönnyebbülést jelent majd, ha csütörtökön elfogadják a főváros költségvetését. Hozzátette, hogy ugyanezt mondaná akkor is, ha sikerült volna megegyezni ez ügyben bármelyik ellenzéki frakcióval.

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti szervezetének ügyvezető alelnöke szombaton az MTI-nek elmondta, hogy telefonos egyeztetés, kvázi szavazás után Kivágó Iván Györgynét javasolták Hunvald György utódjául. Az MSZP budapesti párttanácsa formálisan hétfőn megerősítette a szombati bejelentést.

Molnár Zsolt közölte, hogy a szoros határidők miatt választották ezt a módszert, mivel csak így érhető el, hogy már csütörtökön elfogadják Budapest költségvetését. A költségvetést március 15-ig kellett volna elfogadnia a fővárosi önkormányzatnak. Mivel azonban február 12-e óta előzetes letartóztatásban van Hunvald György, megszűnt az MSZP-SZDSZ egyfős többsége a közgyűlésben.

Kivágó Iván Györgyné elismerte, hogy a rendszerváltás előtt az állambiztonsági szolgálatoknak dolgozott, sőt, egészen 1991 szeptemberéig, tehát a rendszerváltás után részt vett a nemzetbiztonsági kötelékben is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. április 28. 01:02
"felelosseg"? Ezt a kifejezest a hazaarulok nem
ismerik!Ennek a neninek a bortonben kellene mar
regen rohadni!Hol talalnak meg mindig ilyen szemetet
1990-ben kellett volna szettloni az agyukat!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását