2024. május 6. - Ivett, Frida

Bajban van Csisztu Zsuzsa

A Csak csajok társ-műsorvezetője aggódik, mert kevés a bölcsőde, és túl sok a jelentkező.
2009. április 27. hétfő 07:00 - HírExtra
Csisztu Zsuzsa minden gondolata kétéves kisfia, Krisztián körül forog. Mikor arról faggattuk, hogy milyen témákat javasolt az e heti Csak csajokba, elsőként a bölcsőde-mizériát említette.

- Hatalmas probléma ez mostanság, hiszen azt már tudjuk, hogy a GYES és a GYED ideje csökkenni fog, így a legtöbb anyuka rákényszerül arra, hogy idő előtt munkába álljon. A bölcsődék és óvodák nagy részét viszont évekkel ezelőtt megszűntették, így jelenleg túljelentkezés van mindenhol. A Csak csajokban tehát biztosan szó lesz erről is – árulta el Csisztu Zsuzsa az RTL Bulvárnak.

A tévés személyiség rengeteg időt tölt Krisztiánnal, akit egyelőre, mint a legtöbb kisgyermeket, még minden érdekel. Hatalmas a mozgásigénye, ezért Zsuzsának általában csak akkor jut ideje magára, ha a kisfiú alszik. Hétvégén sokat kirándulnak, és a nagyszülőket is gyakran látogatják. Férjével figyelnek arra, hogy néha kettesben is kimozduljanak, ilyenkor általában kulturális programokat szerveznek maguknak.

A boldog anyuka nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra. Gyakran főz családjának, otthonosan mozog az olasz, a távol-keleti és a délkelet-ázsiai ételek között is. Szerencséje van, mert belgyógyász férje és egy ismerőse, aki táplálkozástudományi szakember, sok hasznos tanáccsal látja el azzal, kapcsolatban, hogy milyen étel kerüljön az asztalra.

Zsuzsa ezért nem híve a végletes diétáknak, hiszen jól tudja, hogy a legegészségesebb az, ha mindent eszünk, csak figyelünk az arányokra. Ma már létezik egészséges csokoládé is, ami tele van sejtvédő antioxidánsokkal, így nagyon kevés olyan étel van, ami tényleg tiltott.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

miver
2009. április 27. 16:04
Teljesen egyetértek samu49 hozzászólásával.Az a baj manapság, hogy mindent az államtól várunk.Annak idején 960 Ft volt a GYESEM, de eszembe sem jutott panaszkodni, mint ahogy akkor sem, ha a számlák kifizetése után mindössze 200 Ft-unk maradt. Persze mi is szerettünk volna autót, szerettünk volna nyaralni menni, szebb lakást, de megelégedtünk azzal, amire futotta.Tudom, most más világban élünk, és én sem szeretném, ha nem fejlődnénk, de ezért tenni is kell, nem csak panaszkodni és követelőzni.
bea
2009. április 27. 13:01
Az előzőekhez: természetesen az ember nem a gyes vagy a gyed miatt vállal gyermeket, de jövedelem hiányában mégis hogyan tartja el magát és a gyermekét az ember? Nem biztos, hogy minden családban elég az édesapa keresete! "A többi jön magától..." Persze, ingyen adják majd a patikában a gyermekemnek a gyógyszert, meg majd nem kell fizetni az élelmiszerboltban...
Amúgy három gyermekem van, két éves korkülönbséggel születtek. Előtte hét évig dolgoztam, és most már készülök vissza. A mostani törvények szerint már az első után nem kapnék gyedet csak gyest. Úgy látszik, azt akarják elérni, hogy az ember legalább három évet várjon az első gyerek után. (egy év gyed, aztán két év munka - a gyerek bölcsiben - a második évben már terhesen dolgozhatsz - és újra jogosult vagy a gyedre. Hurrá! Ez szuper!)
krisztalex
2009. április 27. 11:26
Samu49! 10 év munkaviszony után vállaltuk az első gyereket, akivel eddigi életem legszebb 3 évét töltöttem itthon, és a második babánál is így szeretném. Nem a havi 26 ezer forintos gyes motivált arra, hogy itthon maradjak harmadik évre is, hanem hogy lássam napról-napra hogyan változik, fejlődik a gyerekem, és ne kelljen helyette másfél-kétszeres telítettséggel működő bölcsödébe beadnom. Babysitterre és magánbölcsődére meg nem telne a fizetésünkből. Se gyessel, se gyes nélkül.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását