2024. május 7. - Gizella

Habsburg Ottó szavazásra buzdít

Az európai parlamenti választáson való részvételre buzdította hallgatóságát Habsburg Ottó, a Páneurópai Unió örökös elnöke kedden Székesfehérváron.
2009. április 21. kedd 21:37 - HírExtra
A 96 éves politikus a város főterén azt mondta: azért látogatott Székesfehérvárra, hogy beszélgessen az ott élőkkel, "kapacitálja" őket, ne maradjanak távol a június 7-ei európai uniós szavazástól, és voksoljanak a "hűséges magyarokra".

Habsburg Ottó kijelentette: fiát, Habsburg Györgyöt, aki az MDF jelöltjeként indul a választáson, úgy nevelte, hogy mindig Magyarország érdekében dolgozzon, politizáljon.
Szavai szerint fia annak idején kiváló "európai munkás" volt, és ha képviselővé választják, akkor az Európai Parlamentben sem pártoskodva, hanem az ország érdekeiért dolgozik majd.

Az utolsó magyar király - IV. Károly fia - úgy fogalmazott: minden magyar állampolgárnak az a dolga, hogy szolgálja a nemzetét, és segítse ezekben a válságos időkben.

A holokauszt tagadásával kapcsolatos újságírói kérdésre Habsburg Ottó kijelentette: "aki totalitárius vagy faji politikát folytat, katasztrófához vezeti a nemzetet".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását