2024. május 22. - Júlia, Rita

A lábméret és a férfiasság összefügg?

Katus Attila azt mondja, manapság az embernek nem árt több lábon állnia. Az aerobic-világbajnok nagy fantáziát látott egy sport – és terápiás lábbeliben, ezért testvérével együtt forgalmazni kezdték.
2009. április 19. vasárnap 18:40 - HírExtra
- Tamással nagyon jó együttműködni, legyen szó akár sportról, akár üzletről. Amikor a Pécsi Sasokat elkezdtük, furcsán néztek ránk, hogy férfi létünkre aerobicozunk, de az idő minket igazolt. Remélem, ezúttal, az üzlettel kapcsolatban is így lesz – mondta Attila az RTL Bulvárnak. – A cipőket gyógytornászok árulják, én nem szeretnék náluk okosabbnak tűnni, ezért nem állok a pult mögé.

Azért egy napra mégiscsak megtette, ugyanis pénteken volt a megnyitó. Számos hazai sztár tiszteletét tette az eseményen.

- Ott volt Csonka Pici, Lola, Emilio és Molnár Andi is. Ők is kipróbálhatják, megtapasztalhatják, hogy milyen a lábbeli.

És most nézzünk utána egy régi mondásnak! Egyesek szerint van összefüggés a lábméret és a férfiasság nagysága között. Mit gondol erről Attila?

- Hallottam már, de hogy igaz-e, azt nem tudom. Nekem egy számot még csökkent is a lábam, amióta a cipőt hordom, de a férfiasságom nem lett kisebb! Egyébként 42-es a lábam, és mindenki gondoljon, amire akar…
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását