2024. május 16. - Mózes, Botond

Kövér: a Jobbik senkije és semmije a Fidesznek

A Jobbik nem barátja, nem szövetségese a Fidesznek, legjobb esetben is csak ellenfele - mondta Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke péntek este egy budapesti közéleti fórumon.
2009. április 17. péntek 21:36 - HírExtra
Kövér László szerint akik a Jobbikot szervezik helyben vagy országosan, jóhiszemű, nemzeti elkötelezettségű, türelmetlen emberek. "Ebben az értelemben ellenfelünk" ez a párt - fogalmazott.

Feltételezve azonban - folytatta -, hogy a Jobbik nem magától csinálja, amit csinál, hanem "küldték őket bizonyos feladatok elvégzésére", akkor erősebb szavak is használhatók rá, mint az ellenfél.

A fideszes politikus úgy vélte, ha az előző két országgyűlési választáson minden jobboldali, nemzeti érzelmű ember a Fideszre szavazott volna, akkor azóta is "egyfolytában" ők kormányoznának.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

patak53
2009. április 23. 20:49
Kövér Lászlónak teljesen igaza van. Azt viszont nem lehet megengedni,hogy "árulók,bomlasztók" legyenek közöttünk.Ezeket minden áron el kell távolítani.
Tomcsányi András
2009. április 23. 17:58
[i]A fideszes politikus úgy vélte, ha az előző két országgyűlési választáson minden jobboldali, nemzeti érzelmű ember a Fideszre szavazott volna, akkor azóta is "egyfolytában" ők kormányoznának.[/i]

Igy van. És most sem fog. A fidesz stratégiának ebből kéne kiindulnia, és nem abból, hogy mi lenne, ha...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását